Jobba hos oss

Camp Ripan är en modern nyskapande upplevelseanläggning som ligger i Kiruna, med naturen runt hörnet och ett stenkast från centrum.
Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det gäller värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser.

Våra gäster kan egentligen inte etiketteras, de kommer från hela världen! Äventyrslystna midnattssolsnjutande kompisgäng, friluftsälskande snölängtande barnfamiljer, norrskensfascinerade arkitekturintresserade par… Mixen av människor, kulturer och intressen ger vår anläggning en spännande internationell dynamisk och chosefri atmosfär.

I vårt arbete inspireras vi av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. Våra tre kulturer utgör grunden för vår design och innovativa menyer. Som en svanen märkt anläggning jobbar vi nära naturen och det speglar sig även i vår meny där det närproducerade, lokala och ekologiska är i fokus.

 

Receptionsansvarig

Camp Ripan söker nu en erfaren receptionist med goda ledaregenskaper och en genuin passion för service och värdskap.  

Som receptionsansvarig på Camp Ripan arbetar du i anläggningens hjärta där ditt och dina kollegors möte med gästen skapar ett första intryck av vår anläggning.  Ditt fokus är att driva verksamheten framåt med ditt värdskap, gentemot gäster och personal. Du är en naturlig ledare och njuter av nya utmaningar. Tjänsten innebär ett övergripande personalansvar med innebörden planering och ledning av arbetet samt rekrytering, schemaläggning och utbildning av personal. I din roll skapar du optimala förutsättningar för dina kollegor att jobba som ett starkt team tillsammans. Du har erfarenhet i branschen samt erfarenhet av att leda team.

Du har: Erfarenhet från reception och/eller arbete inom besöksnäringen. Erfarenhet från ledande befattning.
Goda kunskaper i svenska och engelska.

Tillträde: 1 april 2019.
Maila din ansökan till ida@ripan.se

Kontaktperson: Ida Paulsson

 

reception

 

Vill du arbeta hos oss?

Vi är alltid intresserade av att känna till kompetent personal. Liksom servicebranschen i övrigt ändras vårt behov och man vet aldrig när vi behöver just dig och din kompetens. Om du tycker det verkar spännande att arbeta hos oss på Camp Ripan skicka gärna en intresseanmälan till:

Ida Paulsson, hotellchef:  ida@ripan.se

Välkommen med din ansökan!