Jobba hos oss

Camp Ripan är en modern nyskapande upplevelseanläggning som ligger i Kiruna, med naturen runt hörnet och ett stenkast från centrum.
Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det gäller värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser.

Våra gäster kan egentligen inte etiketteras, de kommer från hela världen! Äventyrslystna midnattssolsnjutande kompisgäng, friluftsälskande snölängtande barnfamiljer, norrskensfascinerade arkitekturintresserade par… Mixen av människor, kulturer och intressen ger vår anläggning en spännande internationell dynamisk och chosefri atmosfär.

I vårt arbete inspireras vi av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. Våra tre kulturer utgör grunden för vår design och innovativa menyer. Som en svanen märkt anläggning jobbar vi nära naturen och det speglar sig även i vår meny där det närproducerade, lokala och ekologiska är i fokus.

 

work at Camp Ripan

Vi söker säsongspersonal till vintersäsongen, november-mars 2018/2019

 

KOCK

Som kock på Camp Ripan tar du, precis som vi, matlagning på fullt allvar kryddat med nyfikenhet och innovationslust. Du har ett genuint intresse för råvarans ursprung, tillagning och dess roll i ett kulturellt sammanhang.
Du kommer vara en viktig pusselbit i ett kompetent team med högt ställda krav på kvalitet, arbetsmoral, tempo och arbetsglädje. Tillsammans ger ni gästerna en smakupplevelse utöver det vanliga. Relevant utbildning samt dokumenterad erfarenhet inom matlagning är ett krav. Vi värdesätter din personlighet, samarbetsförmåga och arbetsglädje.

Säsongsanställning november – mars.

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: carina.hj@ripan.se

 

SERVITRIS/SERVITÖR

Som servitris/servitör på Camp Ripan trivs du i en miljö med högt tempo och en servicenivå i världsklass. Du har ett intresse och en nyfikenhet för mat och dryck och du vill, precis som vi, att gästerna ska få med sig en helhetsupplevelse som länge dröjer sig kvar i minnet och på smaklökarna. Du arbetar i ett ambitiöst team som alltid strävar mot högre höjder, vi vill vara bäst! Din passion för service och värdskap är viktiga pusselbitar för oss i vårt arbete att nå dit. Du gillar ett omväxlande arbete, att få vara delaktig i hela verksamheten och trivs med att vara en i gänget.

Du talar god svenska och engelska, övriga språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet av servering och kassahantering är ett plus men det viktigaste för oss är din personlighet, din vilja att lära och förmåga att alltid sätta gästens behov i fokus!

Säsongsanställning november – mars.

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: carina.hj@ripan.se

 

FRUKOSTVÄRDINNA/VÄRD

Du är morgonpigg, glad och serviceinriktad, allt på en och samma gång. Som frukostvärdinna/värd på Camp Ripan är du den första personen gästen möter på morgonen och ditt trevliga bemötande ger dem en god start på dagen som troligtvis är full av aktiviteter och upplevelser. Du har ett intresse och en nyfikenhet för mat och fina uppläggningar då ditt arbete till största del handlar om hantering, uppläggning och påfyllning av livsmedel till vår frukostbuffé. Arbetet innebär oftast ett högt tempo som ställer krav på personlig effektivitet, kommunikation och ett fungerande teamarbete – Laget före jaget gäller!

Du talar svenska och engelska, övriga språkkunskaper är meriterande. Vi värdesätter din personlighet, effektivitet, samarbetsförmåga och din vilja att alltid sätta gästens behov i fokus!

Säsongsanställning november – mars.

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: carina.hj@ripan.se

 

RECEPTIONISTER

Som receptionist är du ansiktet utåt för alla våra gäster och din arbetsplats är i hjärtat av vår anläggning.  Din huvuduppgift är att ta emot gästerna, få dem att trivas och må bra under sin vistelse på Camp Ripan.  Du jobbar med värdskap och omsorgsförsäljning i fokus och tycker om att dela med dig av din kunskap om Kiruna.

Du kommer vara en viktig del i ett starkt team som arbetar med en hög servicenivå i högt tempo när gäster från världens alla hörn besöker oss – Du är ett serviceproffs. Vår anläggning har många avdelningar och som receptionist hos oss är du spindeln i nätet när det gäller information, bokning och kunskap om Camp Ripan. Vi ger dig en utmanande, utvecklande och givande arbetsplats under kommande vintersäsong.

God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet är ett plus men det viktigaste för oss är din personlighet och förmågan att alltid sätta gästens behov i fokus!

Säsongsanställning november – mars.

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: ida.j@ripan.se

 

SPAVÄRDINNA/SPAVÄRD

Som spavärdinna/spavärd på Aurora Spa arbetar du på ett unikt spa i en unik region. Våra tre kulturer; den svenska, samiska och tornedalska, går som en röd tråd genom vårt tänk, vår design och våra produkter. Vi vill ge våra gäster allt det fina som vår del av världen kan erbjuda. Din huvuduppgift är att välkomna, ta hand om och få gästerna att känna sig bekväma och må bra under sitt besök på Aurora Spa. Du sätter alltid gästens behov i fokus och genom ditt värdskap, din kunskap och din genuina vilja att ge god service skapar du en minnesvärd känsla hos våra gäster.

Du talar god svenska och engelska, övriga språkkunskaper är meriterande. Intresse för mat, dryck och hälsa är ett plus men det viktigaste för oss är din personlighet, din vilja att lära och förmåga att alltid sätta gästens behov i fokus!

Säsongsanställning december – mars.

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: jana@ripan.se

 

AKTIVITETSBOKNING/GUIDE & VINTERVÄRD

Du som har ett genuint intresse att alltid ”ge det lilla extra” för människor, som är stolt över Kiruna, dess natur, kultur och historia – det här är tjänsten för dig. Gästerna du möter kommer från hela världen och de vill uppleva allt vad vintern med dess snö och kyla har att erbjuda. Vi ser dig som en glad, utåtriktad och självgående person som alltid sätter gästernas välmående i fokus. Du är deras guide till en fantastisk vistelse på Camp Ripan!

I vår aktivitetsdisk jobbar du med att sälja och boka vinteraktiviteter, hyra ut fritidsutrustning och varma kläder för egna äventyr samt sälja kvalitativa kläder och produkter från vår Sportshop. I din roll som guide ger du av din kunskap om Kiruna och vår natur. Du guidar våra gäster på snöskoturer och nybörjarkurser i längdskidåkning.

Vintervärden är en nyckelperson i vår strävan att alltid ge bästa tänkbara service och värdskap gentemot gästerna. Du håller dagliga välkomstmöten för gästerna, delar med dig av din kunskap och berättar om vad som finns att uppleva och göra under deras vistelse på Camp Ripan och i Kiruna. Du är även gästen behjälplig inom Camp Ripans område med allt från att hitta till hotellstugan till att veta norrskensprognosen för kvällen. I tjänsten som vintervärd ingår även dagar med transferkörning av våra gäster.

God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav för vintervärdstjänsten. Erfarenhet från att guida gäster är ett plus men det viktigaste för oss är din personlighet, din nyfikenhet och vilja att alltid sätta gästens behov i fokus!

Säsongsanställning novmeber – mars.

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: ida.j@ripan.se

 

LOKALVÅRD

Som lokalvårdare på Camp Ripan är du en viktig del i ett starkt lag som har hand om städningen av våra hotellstugor och övriga verksamhetslokaler. Ditt arbetstempo kommer stundtals vara högt vilket ställer krav personlig effektivitet och god fysik. Din huvuduppgift är att tillsammans med teamet ge gästerna rena, fräscha och med omsorg städade rum under deras vistelse på Camp Ripan. Samtidigt som tempot kan vara högt arbetar du alltid med kvalitet, service och värdskap i fokus. Du kommer möta gäster från hela världen, alla med olika behov och krav på service och standard.

Du talar god svenska, övriga språkkunskaper är meriterande. Tidigare erfarenhet inom lokalvård är ett plus men det viktigaste för oss är din personlighet, din effektivitet och din glädje i att städa.

Säsongsanställning november – mars.

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: ida@ripan.se

 

Book conference

BOKNING

Vi söker nu en proaktiv, säljfokuserad nyckelperson till vår bokningsavdelning för privatpersoner.

Som bokare för privatpersoner på Camp Ripan är du många gånger den första kontakten gästen har med oss. Som person är det därför viktigt att du jobbar med värdskap i fokus och förstår innebörden av det första intrycket.

Dina arbetsuppgifter består först och främst av att ta emot bokningar och förfrågningar via telefon och mail samt organisera och strukturera upp gästens vistelse här. Du är säljande i dina konversationer och är proaktiv i kontakten med gästen. Viktiga egenskaper är effektivitet, noggrannhet och förmåga att skapa ett friktionsfritt flyt för gästen.  Du är en viktig pusselbit i vårt team på bokningsavdelningen samt receptionen och täcker upp där det behövs vid behov.

Är du den som är innovativ samtidigt som du är organiserad och kan guida vår gäst på vägen till en fantastisk upplevelse är du rätt person för oss! Krav är utmärkt svenska och engelska i tal och skrift, goda datorkunskaper och erfarenhet i bokningssystemet Spectra är meriterande.

Detta är en säsongsanställning med tillträde i Oktober.

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: ida@ripan.se
Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande och anställningen tillsätts när vi hittat rätt person.

Kontaktperson: Ida Paulsson
Mobil: +46(0)980-667 56
E-post: ida@ripan.se

Välkommen med din ansökan!

 

 

HOVMÄSTARE

Erfaren hovmästare med goda ledaregenskaper, stort kunnande inom drycker och en genuin passion för service och värdskap.

Du jobbar som ansiktet utåt i vår á la carte-servering och har en genuin passion för att ge gästerna en fantastisk måltidsupplevelse. Som hovmästare på Camp Ripan är ditt fokus att driva verksamheten framåt med ditt värdskap gentemot personal och gäster. Du är en naturlig ledare och njuter av nya utmaningar. Tjänsten innebär ett övergripande personalansvar med innebörden planering och ledning av arbetet i matsalen samt rekrytering, schemaläggning och utbildning av serveringspersonal. I din roll skapar du optimala förutsättningar för servisen att jobba som ett starkt team tillsammans och framför allt lära sig av din kunskap. Du har en stor erfarenhet i branschen samt erfarenhet av att leda team.  Vi ser gärna att du har en sommelierutbildning eller liknande.

Du har minst 3 års erfarenhet från ledande befattning samt goda kunskaper i svenska och engelska

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: carina.hj@ripan.se

Kontaktperson: Carina Heikki Jonasson.
Mobil: +46(0)980-667 65
E-post: carina.hj@ripan.se

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

KÖKSCHEF

Drivande och erfaren kökschef med fokus på ledarskap, ekonomi och matlagning av hög klass.

Som kökschef på Camp Ripan har du ett övergripande personalansvar som innebär planering och ledning av arbete i köket samt rekrytering, schemaläggning och utbildning av kökspersonal. Du motiverar och inspirerar personalen till att leverera högsta kvalitet och service till våra gäster.

Du är övergripande ansvarig för kökets ekonomi med en god kontroll över kostnader och intäkter; köksekonomi. Du ansvarar för inköp av råvaror och förbrukningsartiklar med kontroll på kvalitet, ekonomi, hållbarhet och miljö.

Vi söker dig som har en hög kompetens inom matlagning och arbetar coachande med att lära ut dina kunskaper till andra. Du är en närvarande chef med delaktighet i den dagliga produktionen. Ditt menyskapande är kreativt och ständigt utvecklande.

I din roll som kökschef på Camp Ripan skapar du optimala förutsättningar för personalen att jobba som ett starkt team tillsammans. Du har driv, engagemang och leder utvecklingen i vårt kök.

Du har minst 3 års erfarenhet från ledande befattning samt goda kunskaper i svenska och engelska

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: carina.hj@ripan.se

Kontaktperson: Carina Heikki Jonasson.
Mobil: +46(0)980-667 65
E-post: carina.hj@ripan.se

Välkommen med din ansökan!