Jobba hos oss

Camp Ripan är en modern nyskapande upplevelseanläggning som ligger i Kiruna, med naturen runt hörnet och ett stenkast från centrum.
Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det gäller värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser.

Våra gäster kan egentligen inte etiketteras, de kommer från hela världen! Äventyrslystna midnattssolsnjutande kompisgäng, friluftsälskande snölängtande barnfamiljer, norrskensfascinerade arkitekturintresserade par… Mixen av människor, kulturer och intressen ger vår anläggning en spännande internationell dynamisk och chosefri atmosfär.

I vårt arbete inspireras vi av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. Våra tre kulturer utgör grunden för vår design och innovativa menyer. Som en svanen märkt anläggning jobbar vi nära naturen och det speglar sig även i vår meny där det närproducerade, lokala och ekologiska är i fokus.

 

 

HOVMÄSTARE

Erfaren hovmästare med goda ledaregenskaper, stort kunnande inom drycker och en genuin passion för service och värdskap.

Du jobbar som ansiktet utåt i vår á la carte-servering och har en genuin passion för att ge gästerna en fantastisk måltidsupplevelse. Som hovmästare på Camp Ripan är ditt fokus att driva verksamheten framåt med ditt värdskap gentemot personal och gäster. Du är en naturlig ledare och njuter av nya utmaningar. Tjänsten innebär ett övergripande personalansvar med innebörden planering och ledning av arbetet i matsalen samt rekrytering, schemaläggning och utbildning av serveringspersonal. I din roll skapar du optimala förutsättningar för servisen att jobba som ett starkt team tillsammans och framför allt lära sig av din kunskap. Du har en stor erfarenhet i branschen samt erfarenhet av att leda team.  Vi ser gärna att du har en sommelierutbildning eller liknande.

Du har minst 3 års erfarenhet från ledande befattning samt goda kunskaper i svenska och engelska

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: carina.hj@ripan.se

Kontaktperson: Carina Heikki Jonasson.
Mobil: +46(0)980-667 65
E-post: carina.hj@ripan.se

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

KÖKSCHEF

Drivande och erfaren kökschef med fokus på ledarskap, ekonomi och matlagning av hög klass.

Som kökschef på Camp Ripan har du ett övergripande personalansvar som innebär planering och ledning av arbete i köket samt rekrytering, schemaläggning och utbildning av kökspersonal. Du motiverar och inspirerar personalen till att leverera högsta kvalitet och service till våra gäster.

Du är övergripande ansvarig för kökets ekonomi med en god kontroll över kostnader och intäkter; köksekonomi. Du ansvarar för inköp av råvaror och förbrukningsartiklar med kontroll på kvalitet, ekonomi, hållbarhet och miljö.

Vi söker dig som har en hög kompetens inom matlagning och arbetar coachande med att lära ut dina kunskaper till andra. Du är en närvarande chef med delaktighet i den dagliga produktionen. Ditt menyskapande är kreativt och ständigt utvecklande.

I din roll som kökschef på Camp Ripan skapar du optimala förutsättningar för personalen att jobba som ett starkt team tillsammans. Du har driv, engagemang och leder utvecklingen i vårt kök.

Du har minst 3 års erfarenhet från ledande befattning samt goda kunskaper i svenska och engelska

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: carina.hj@ripan.se

Kontaktperson: Carina Heikki Jonasson.
Mobil: +46(0)980-667 65
E-post: carina.hj@ripan.se

Välkommen med din ansökan!

 

Book conference

BOKNING

Vi söker nu en proaktiv, säljfokuserad nyckelperson till vår bokningsavdelning för privatpersoner.

Som bokare för privatpersoner på Camp Ripan är du många gånger den första kontakten gästen har med oss. Som person är det därför viktigt att du jobbar med värdskap i fokus och förstår innebörden av det första intrycket.

Dina arbetsuppgifter består först och främst av att ta emot bokningar och förfrågningar via telefon och mail samt organisera och strukturera upp gästens vistelse här. Du är säljande i dina konversationer och är proaktiv i kontakten med gästen. Viktiga egenskaper är effektivitet, noggrannhet och förmåga att skapa ett friktionsfritt flyt för gästen.  Du är en viktig pusselbit i vårt team på bokningsavdelningen samt receptionen och täcker upp där det behövs vid behov.

Är du den som är innovativ samtidigt som du är organiserad och kan guida vår gäst på vägen till en fantastisk upplevelse är du rätt person för oss! Krav är utmärkt svenska och engelska i tal och skrift, goda datorkunskaper och erfarenhet i bokningssystemet Spectra är meriterande.

Detta är en säsongsanställning med tillträde i Oktober.

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: ida@ripan.se
Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande och anställningen tillsätts när vi hittat rätt person.

Kontaktperson: Ida Paulsson
Mobil: +46(0)980-667 56
E-post: ida@ripan.se

Välkommen med din ansökan!

 

reception work with us

RECEPTIONIST

Glad och utåtriktad receptionist med en utmärkt organisationsförmåga.

Som receptionist är du ansiktet utåt för alla våra gäster och din arbetsplats är i hjärtat av vår anläggning.  Din huvuduppgift är att ta emot gästerna, få dem att trivas och må bra under sin vistelse på Camp Ripan.  Du jobbar med värdskap och omsorgsförsäljning i fokus och tycker om att dela med dig av din lokala kunskap om Kiruna.

Som person är du en teamplayer och kommer vara en del av ett starkt team som arbetar med en hög servicenivå i högt tempo. Vår anläggning har många avdelningar och i receptionen är du spindeln i nätet när det gäller information, bokning och kunskap om Camp Ripan. Detta gör oss till en givande och utvecklande arbetsplats där ingen dag är den andra lik.

God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet är ett plus men det viktigaste för oss är din personlighet och förmågan att alltid sätta gästens behov i fokus!

Vikariat med anställning i början av September

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: ida.j@ripan.se

Kontaktperson: Ida Johansson
Mobil: +46(0)980-667 53
E-post: ida.j@ripan.se

Välkommen med din ansökan!