Jobba hos oss

Camp Ripan är en modern nyskapande upplevelseanläggning som ligger i Kiruna, med naturen runt hörnet och ett stenkast från centrum.
Vi är ett familjeägt företag och vi som arbetar här vill ge våra gäster det bästa Kiruna har att erbjuda när det gäller värdskap, komfort, mat, dryck, aktiviteter och upplevelser.

Våra gäster kan egentligen inte etiketteras, de kommer från hela världen! Äventyrslystna midnattssolsnjutande kompisgäng, friluftsälskande snölängtande barnfamiljer, norrskensfascinerade arkitekturintresserade par… Mixen av människor, kulturer och intressen ger vår anläggning en spännande internationell dynamisk och chosefri atmosfär.

I vårt arbete inspireras vi av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. Våra tre kulturer utgör grunden för vår design och innovativa menyer. Som en svanen märkt anläggning jobbar vi nära naturen och det speglar sig även i vår meny där det närproducerade, lokala och ekologiska är i fokus.

 

HOVMÄSTARE

Vi söker nu en drivande, organiserad hovmästare med utmärkta vinkunskaper.
Du jobbar som ansiktet utåt i vår á la carte-servering och har en genuin passion för att ge gästerna en fantastisk måltidsupplevelse. Som hovmästare på Camp Ripan är ditt fokus att driva verksamheten framåt med ditt värdskap gentemot personal och gäster. Du är en naturlig ledare och njuter av nya utmaningar. I din roll skapar du optimala förutsättningar för servisen att jobba som ett starkt team tillsammans och framför allt lära sig av din kunskap. Du har en stor erfarenhet i branschen samt erfarenhet av att leda team.  Vi ser gärna att du har en sommelierutbildning eller liknande.

Vårt arbete i restaurangen inspireras av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. I vårt mattänk har vi tagit vara på den inspiration som våra tre kulturer ger oss, den utgör grunden för vår ständigt innovativa meny. Camp Ripan är en upplevelse anläggning med gäster från världens alla hörn. Våra säsonger blandat med den växande lokala befolkningen gör oss till en arbetsplats med stor variation där ingen dag ser ut som den andra. Vår restaurang har 90 sittplatser men kan utökas till 200 platser vid större arrangemang.

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: carina.hj@ripan.se
Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande och anställningen tillsätts när vi hittat rätt person.
Kontaktperson: Carina Heikki Jonasson.
Mobil: +46(0)980-667 65
E-post: carina.hj@ripan.se

Välkommen med din ansökan!

 

SERVERING

Vi söker nu glada och energiska personer i vår servis för extra/säsongsanställning.

Som en del av vår servis på Camp Ripan är det du som ser till att gästerna känner sig välkomna. Som person trivs du i en omväxlande miljö där du får arbeta som en del av ett professionellt team samt vara delaktig i hela vår verksamhet. Du jobbar med värdskap och omsorgsförsäljning i fokus gentemot våra gäster som kommer från all världens hörn. Erfarenhet är ett plus men det viktigaste för oss är din personlighet och förmågan att alltid sätta gästens behov i fokus!

Vårt arbete i restaurangen inspireras av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. I vårt mattänk har vi tagit vara på den inspiration som våra tre kulturer ger oss, den utgör grunden för vår ständigt innovativa meny. Våra säsonger blandat med den växande lokala befolkningen gör oss till en arbetsplats med stor variation där ingen dag ser ut som den andra.

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: carina.hj@ripan.se
Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande
Kontaktperson: Carina Heikki Jonasson.
Mobil: +46(0)980-667 65
E-post: carina.hj@ripan.se

Välkommen med din ansökan!

 

KOCK

Vi söker nu inspirerande och nytänkande kockar med en genuin passion för matlagning och råvaror för tillsvidare/säsongs anställning.

Som en del av vårt kök på Camp Ripan är du den personen som ser till att gästerna får en minnesvärd matupplevelse som överträffar deras förväntningar. Du som person är drivande, har en bra samarbetsförmåga och engagemang. Köket är en plats där personalen gör skillnad tillsammans och är stolta över att vara en del av vårt team. Vi eftersträvar alltid en hög kvalitet i allt vi gör och detta ska även vara en självklarhet för dig.  Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området samt några års erfarenhet från högklassiga restauranger.

Vårt arbete i restaurangen inspireras av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. Vår mat utgår från dessa tre kulturer som är grunden för vår ständigt innovativa meny. Våra säsonger blandat med den växande lokala befolkningen gör oss till en arbetsplats med stor variation där ingen dag ser ut som den andra. Som kock på Camp Ripan jobbar du varierande skift där både dag och kvälls pass ingår.

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: carina.hj@ripan.se
Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande
Kontaktperson: Carina Heikki Jonasson.
Mobil: +46(0)980-667 65
E-post: carina.hj@ripan.se

Välkommen med din ansökan!

 

reception work with us

RECEPTION

Vi söker nu glada och utåtriktade receptionister med en utmärkt organisationsförmåga.

Som receptionist är du ansiktet utåt för alla våra gäster och din arbetsplats är i hjärtat av vår anläggning.  Din huvuduppgift är att ta emot gästerna, få dom att trivas och må bra under sin vistelse på Camp Ripan.  Du har värdskap och omsorgsförsäljning i fokus och tycker om att dela med dig av din lokala kunskap om Kiruna.

I receptionen jobbar du som en del av ett starkt team med en hög servicenivå i högt tempo. Vår anläggning har många avdelningar och i receptionen är vi spindeln i nätet när det gäller information, bokning och kunskap om vår anläggning.  Detta gör oss till en givande och utvecklande arbetsplats där ingen dag är den andra lik.

God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet är ett plus men det viktigaste för oss är din personlighet och förmågan att alltid sätta gästens behov i fokus!

Säsongsanställning med start i mitten av juni.

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: ida.j@ripan.se
Sista ansökningsdag:
 Intervjuer sker löpande och anställningen tillsätts när vi hittat rätt person.
Kontaktperson: Ida Johansson
Mobil: +46(0)980-667 53
E-post: ida.j@ripan.se

Välkommen med din ansökan!

 

 

AURORA SPA

Vi söker inte någon just nu men vi är alltid intresserade av att känna till kompetent personal. Liksom servicebranschen i övrigt ändras våra behov och man vet aldrig när vi behöver just dig och din kompetens. Om du tycker det verkar spännande att arbeta i en av Sveriges mest expansiva regioner ser vi fram emot din intresseanmälan.

Kontaktperson: Ida Paulsson, hotellchef
Mobil: 070-530 13 33
E-post: ida@ripan.se

Välkommen med din intresseanmälan!